Set Kurus Shaklee

Set Kurus Shaklee

Kurus, langsing dan slim semestinya menjadi idaman setiap insan baik wanita mahupun lelaki.

Semua orang nak kurus secara SIHAT, SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN.

Oleh itu, Set Kurus Shaklee adalah pilihan yang tepat kerana ia dihasilkan daripada bahan-bahan yang telah diuji secara klinikal, SELAMAT untuk jangka masa panjang dan SELAMAT untuk ibu menyusu, tanpa mengganggu pengeluaran susu ibu.

Set Kurus Shaklee Wanita & Lelaki:

Set Kurus Shaklee (Lelaki & Wanita)

Lecithin 180 biji RM52.50
Mencairkan dan menguraikan lemak-lemak halus.

Omega Guard 90 biji RM136.00
Membakar lemak untuk mengempiskan perut dengan berkesan.

Herb-Lax 120 biji RM52.50
Detox, mencuci usus dan bertindak sebagai julat lembut. Ia juga dapat membantu masalah sembelit.

Alfalfa 700 biji RM97.50 / 330 biji RM53.75
Mengandungi saponin yang bertindak sebagai span untuk menyerap lemak dan kolestrol terurai dari pengambilan Lecithin dan kemudiannya diangkut keluar dari badan.

Cinch Cafe Latte / Chocolate / Vanilla 765 gram RM173.00
Memberikan rasa kenyang, membina otot penting dan mengelakkan tubuh jadi geleber.

Cinch Energy Tea Mix 12 sticks RM131.00
Menaikkan kadar metabolisma, menjadikan tubuh maintain dan tidak mudah naik semula.

Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Set Kurus Shaklee untuk ibu menyusu juga sama seperti di atas. Cuma perlu diingat, ibu yang menyusukan anak tidak digalakkan mengambil Herb-Lax dan Cinch Shakes kerana boleh mengganggu berat badan anak yang disusui.

Tetapi sekiranya ibu ingin mengambil Cinch Shakes, hendaklah diambil bersama ESP kerana ESP dapat memberikan kalori yang diperlukan oleh ibu menyusu.

Manakala Herb-Lax pula boleh digantikan dengan pengambilan Alfalfa sahaja untuk proses detox.

Cara Pengambilan Yang Berkesan

Sepanjang tempoh pengambilan Set Kurus Shaklee, anda hendaklah melakukan aktiviti  gerak fizikal seperti jogging  sekurang-kurangnya 20 minit sehari bagi mempercepatkan pembakaran lemak, mempercepatkan penurunan berat badan dan dapat mengempiskan perut dengan CEPAT & BERKESAN!

Selain itu, anda juga perlu mengubah tabiat makan anda. Elakkan makanan berat pada waktu lewat malam, elakkan makan di hadapan TV kerana ia mengasyikkan.

Amalkan makan makanan yang mempunyai index glisemix rendah kerana ia cepat  hadam dan cepat diserap oleh tubuh selain membantu mengawal rasa lapar.

Banyakkan makan sayur, ikan dan juga buah-buahan supaya anda mendapat nutrisi yang secukupnya.

Testimoni Diri Bersama Set Kurus Shaklee:

Secara peribadinya, saya sendiri pernah melalui pengalaman pertambahan berat badan yang berlebihan. Apa yang saya lakukan? Ya, saya mengambil Set Kurus Shaklee ini dan Alhamdulillah, ternyata ia SANGAT, SANGAT BERKESAN!

Set Kurus Shaklee (Lelaki & Wanita) - Testimoni Diri (Sebelum & Selepas)

Inilah saya pada tahun 2011 (58kg), 2012 (48kg), 2013 (48kg) dengan ketinggian 154cm. Pengambilan Set Kurus Shaklee secara betul memastikan kita tidak perlu bekerja keras untuk kekal langsing.

Tidak perlu berdiet teruk, kawalan makan yang ketat, senaman berat dan sebagainya. Alhamdulillah Set Kurus Shaklee ini berfungsi secara konsisten dan berpanjangan.

Akhir kata, jangan ketinggalan untuk melanggan Soleh.Net terus ke email anda, ianya PERCUMA! Klik sini.

Hubungi saya untuk harga istimewa, mahupun untuk sebarang pertanyaan, konsultasi & khidmat nasihat PERCUMA berkenaan Set Mengandung Shaklee ini.

Habiah binti Abd Kadir
014.810.7259
Shaklee Independent Distributor
www.facebook.com/mamabasicsupplement

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

2 thoughts on “Set Kurus Shaklee”

  1. Terima kasih atas perkongsian kak.saya ada pengalaman ambil set kurus dan menyusu lepas bersalin,memang badan terasa ringan..murid2 kat sekolah pun perasan perubahan saya masa tu.sekarang hamil lagi..dah 6bulan..lepas ni saya mesti ambil set kurus lepas berpantang.mohon share testimoni akak ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *