Iklan Proton Baru!

Dah tengok iklan Proton yang baru? Rasanya tak pernah keluar TV lagi kot. Iklan ini insya-Allah akan memberikan kesedaran kepada kita semua sebagai pemandu dan penumpang kenderaan-kenderaan di jalan raya. Pandu cermat, jiwa selamat. Saksikan!

[youtube:http://youtube.com/watch?v=fbO_TEu9vWo]

Nota: ‘On’kan speaker anda!

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

7 thoughts on “Iklan Proton Baru!”

  1. inah n dekerinchi, dengan segala hormatnya dipersilakan… 🙂

    needy, video tu streaming dari youtube. kalau takleh tengok, biasanya satu sebab jer. Mungkin youtube di-block dari tempat tu. Perkara ni biasa terjadi di pejabat. Site yang biasanya di-block termasuklah YouTube, MySpace, Friendster, Instant Messaging (YM, AIM, ICQ, mIRC), dan sebagainya (terutama yang banyak makan bandwidth dan yang melibatkan social networking serta perkara2 yang melekakan).

    P/s: needy tengok dari opis ker? haa tak baik mengular masa keje taw. Kang bos marah ekekekek… 😛

  2. memang la tengok kat opis..dah kat umah x der tenet….
    bos x marah pon sbb bos besar dah pindah..tinggal bos kecik jer….bos kecik pon rock jugak…die kasik jer ngular,YM @ men game….janji keje siap..

  3. salam
    saya ingin memberi pendapat.
    sewa iklan anda terlalu mahal. jika anda mahu buat sewa sebegitu mahal, iklan itu mstla setidak-tidaknya mendapat 10-30 klik setiap hari.berbaloi.
    maaf jika berkasar.

    1. Owh tidak. Anda tidak berkasar, cuma mungkin sedikit kurang pengalaman dalam bidang ini.

      Setakat ini, belum ada yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.

      Buktinya, belum ada yang iklan seminggu sahaja. Semua pengiklan yang mencuba perkhidmatan ini di Soleh.Net sentiasa menyambung iklan mereka setiap minggu, sekurang2nya 4 minggu.

      Yang kecil RM10, yang besar RM50 seminggu. Terbaru RM50 berada di ruangan tersebut selama 12 minggu tanpa henti. Bayangkan sendiri.

      Mungkin anda lihat statistik dari iLuvIslam.com. Statistik itu tidak lagi menjadi petunjuk kepada Soleh.Net, kerana kami telah membuang tracker iLuvIslam lantaran ia menjadi salah satu sebab blog ini lambat loading.

      Cuba lihat alexa ranking untuk ketahui selanjutnya. Lihat pada statistik kami di sini: https://soleh.net/statistik di mana terdapat real-time tracker, siap dengan perbandingan antara blog2 pendakwah terkenal Malaysia.

      Kesimpulan, pengiklanan ini sudah berlangsung selama 2 tahun. Jika tidak laku, sudah pasti kami terlebih dahulu menurunkan harga, sebelum sempat anda cadangkan pendapat tersebut.

      Semoga terjawab persoalan anda. Wallahu a’lam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.