Siti Nurhaliza Dulu, Kini, Selamanya…

Korang minat tak kat Siti Nurhaliza? Kalau korang nak tau, aku pun minat kat dia gak hehehe… Sebab tu, aku ada koleksi gambar-gambar dia, sejak dia kecik lagi.

Ni gambar Kad Pengenalan dia dulu-dulu…

Kad Pengenalan Siti Nurhaliza sewaktu kecil

Ni gambar terkini Kad Pengenalan dia. Hebat tak aku, dapat maklumat yang orang lain tak dapat? 😛

Butiran Siti Nurhaliza pada Kad Pengenalan baru

Dan yang ini setelah bergelar jutawan. Selamanya…

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza Siti Nurhaliza Siti Nurhaliza Siti Nurhaliza

Cantik tak? 😳

Komentar

comments

Published by

ImamKhalid

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

38 thoughts on “Siti Nurhaliza Dulu, Kini, Selamanya…”

  1. aku kurang sket ngn ct, comel aku lagi..hihihi..trg kiter

    ImamKhalid: Eee lawanyerrrr (konon). Mana, takde pun muka ko kat sini? 😈

  2. ape pun ct tetap comel…. klu ade yg kata x… jeles la 2…. x kira walau sape pun yg korang x suka, klu dah mmg comel dia tetap comel. itu kan anugerah tuhan… sape yg boleh kritik… renungkan lah….

    ImamKhalid: Betul tu. Yang penting kita jaga diri sebaik yang mungkin. Buat apa yang disuruh, tinggal apa yang dilarang-Nya. Terima kasih dumex. 🙂

    P/s: Nama ko dumex ker dugro? Pandai mama pilih dugro… 😈

  3. askum… ct mmg catik..tp itu semua anugerah tuhan…sy x nafikan,ct mmg cntik. semua org cntik,klu boleh perangai biar la cntik jugak..,

    ImamKhalid: Begitulah yang sepatutnya. Diharap Siti juga dapat menjadi seorang yang cantik dalamannya.

  4. macam muka aroyo (presiden philiphine) pun ada gak

    nono’s last blog post..My Family

    ImamKhalid: Hehe ingatkan aku sorang jer yang terperasankan akan hal itu. Ko pun nampak camtu gak ker? Hehe ada persamaan nih! 😳

  5. saya nak kasi pendapat adakah ini gambar hajjah siti dulu bukan main cakap nak pakai tudung kini apadah jd pakai tudung ala mak datin jambul di luar kalau boleh lah elaok sikit nooo..bukan apa bukan senang nak jadi hajjah kalau setakat pakai tudung mcm lepas batuk di tangga…

    ImamKhalid: Betul tu, saya amat setuju. Harap2 dia berubah satu hari nanti…

  6. Tapi kan kak sal tengok dia sekarang kurang glamor knp yer..
    sebelum kawin control imej dan pesonaliti lepas kawin apa dah jadi bukan nak megutuk tapi sendiri mau ingat p haji habis tu sapa yg tergedik kat atas pentas tu bestla tengok mak hajjah menari danyatkan ….klu boleh tunjuklah imej yg baik sebagai seorang hajjah …hajjah politik kot hehehe…

    ImamKhalid: Mmm, kurang sket skarang ni… tak tau lah nak citer macam mana.. Kata orang, kalau dah artis tu, artis jugak lah… 🙁

  7. setiap manusia ada peluang utk berubah..takan dia nak berenti terus pelan2 lah, nak berenti rokok pun pelan2 jgakkan, mane bleh benti terus bleh kena demam panas ooo….

    syed faqrul razie’s last blog post..SUMBER KEKAYAAN LUAR BIASA, WARREN BUFFET JUGA MENGAKUINYA

    ImamKhalid: Lain orang, lain pendapatnya. Lain penyakit, lain penawarnya. Menutup aurat bererti menurut perintah Allah. Perkataan lawannya adalah mengingkari perintah Allah.

    Dalam bab ini, hanya 2 perkara sahaja yang diterima. Jalan Allah atau jalan syaitan. Baik atau buruk. Pahala atau dosa. Tidak ada “tengah2” nya.

    Kalau dia pakai tudung terus litup semua auratnya, bermakna dia menurut perintah Allah, memilih jalan Allah, berbuat baik, dan mendapat pahala.

    Sebaliknya jika dia pakai tudung sikit2 atau separuh2, sama dengan tak pakai langsung, bermakna dia mengingkari perintah Allah, memilih jalan syaitan, berbuat buruk, dan mendapat dosa.

    Tidak ada pertengahan antara menutup aurat dengan tidak menutup aurat. Wallahu a’lam.

  8. erm…ct??xdapat dinafikan..dia memang lawa,cantik dan mempunyai aura tersendiri…tapi sayang, dengan imej bertudung dia sekarang, saya khuatir akan menjadi idola remaja masyarakat sekarang..maklumlah..kita pon tahu cara menutup aurat(pakai tudung)tu yg sewajibnya camne kan…takot2 tersalah faham masyarakat dengan pemakaian tudung dia tuh…kadang ct ni hipokrit??nape saya kata begitu??awal2 dia jadik artis…macam2 kreteria dia tetapkan..itu la..inila….tapi last2 dia buat gak…aduh!!dunia dah terbalik…

    yan’s last blog post..KELEBIHAN SOLAT BERJEMAAH MENURUT TEORI FIZIK

    ImamKhalid: Itulah dunia artis… 🙁

  9. oit? happa ni tetiba masuk gambar pompuan yang jual suara ni..tak faham aku..

    ImamKhalid: Dulu aku baru belajar buat blog. Saje test edit gambar, post gambar, dan sebagainya. Tak sangka pulak menjadi one of the top post dalam Soleh.Net ni… 🙂

    BTW, welcome to Soleh.Net!

  10. Cantik memanglah cantik tidak dinafikannnnn..tapi cantik akhlak dan budi pekerti itu adalah pelengkap kepada kecantikan. Kalau dengar citer2 dia dahulu sebelum dan selepas kahwin, ada juga yang buruk2nya….tapi sengal reporter ni terlalu taksub so banyak citer2 dia yanng kurang enak dibekukan dan dimasukkan ke dlm tong sampah (mcm tu lah perumpamanya). Wartawan ni kebanyakkan jadi ‘penakut’ bila nk bongkarkan hal sebenarnya, ‘takut hilang rezeki’…jadi org diluar sana akan terus menegakkan kebenaran apa yg dibuat olehnya walaupun ada yg tak betui sebenarnya. Contohnya masa pengumumannya nak kahwin dengan ‘DK’…ada reporter yg mencelah bertanyakan hal status ‘xwife DK’ dan tak semena2nya reporter tu kena ‘halau’. So apakes ni…..takkan takut kot..hal yang sebenarnya.

    Aku memang tak berkenan dengan Siti ni.lebih-lebih lgi bila dia menghancurkan kebahgiaan rumahtangga orang lain yang dibina 20 tahun dulu. Bukan semua orang tak tahu……mungkin dia bersuka ria dgn tindakan dia tu…Tapi Allah tu Maha Kaya..dia tahu apa yang baik apa yang buruk untuk hamba2nya…’agaknya’ sampai hr ni kot …tak der anak lagi….dah ler Siti oii…dah berumur pun..dulu desperate nak kahwin……..skrg kenapa tak desperate nak anak pula…(itu semua urusan tuhan)…Terimalah seadanya dan cukuplah dgn anak2 tiri ko tu..

  11. woi…kau nk komen siti baik lupekn lor…kau sbenarnye jealous kt die kn…siti kn kaya raya…yang kau duk umh setinggan…x pyh r nk dengki kat owang lain…juz kau wt kje kau lg baik…siti da perfect woman in the world…aku sokong die…

  12. Biasala tuu.. semua semua manusia akan mengalami perubahan, yang bayi jadi kanak2, yang kanak2 jadi remaja, yang remaja jadi dewasa, yang dewasa akan jadi tua.. sekaligus, muka pun akan turut berubah. Mungkin dulu nampak cantik, sekarang nampak hodoh ataupun sebaliknya. itulah fitrah kehidupan manusia.

    Tapi ada satu jer yang susah nak berubah, nak ikut, HATI. HATI YANG KERAS, kerana HATI YANG TIDAK BERSALUT IMAN, pelbagai alasan diberi. “Yang penting aku nampak cantik dan digilai ramai.” Begitu jugalah Kak Siti kita ni… Apapun, sama ada kita suka atau tidak kat dia, kita berdoalah untuk dia, UNTUK DIRI KITA, untuk kesejahteraan semua. Janganlah disebabkan oleh seorang manusia yang engkar kepada_NYa, kita yang beriman turut terkena musibahnya..

  13. Saya ada penyakit hati, kekdg syaitan datang bertenggek, tergugat iman. Jadi, lebih baik saya diam daripada keluarkan sebarang komen. Boleh dapatkan email address Imam tak? Ada sedikit masalah hati…

  14. tak kisahlah dia pakai tudung mcm mana.. itu urusan dia dengan Allah sebab ramai dah tegur pakai tudung mcm tak pakai tudung. cuma fikirlah kembali di mana ketaatannya pada Allah dan Islam kalau pakai tudung pun tak betul.. cantik kat dunia tak semestinya cantik kat akhirat juga.. nauzubillah.. sama-samalah kita berdoa…

  15. saya suka ngan ct , tapi sejak kebelakangan ni saya tak berapa suka cara penampilan dia memakai tudung .
    kalau nak pakai, pakai betul tutup rambut tu semuanya , ni tutup bahagian siput nya aje…kalau cam tu baik tak yaaa lah..
    kalau nak jadi idola bagi peminat dia, berhati-hati lah dalam membuat perubahan pada diri dia..jangan ambil ringan benda2 macam ni yee….

  16. siti ni pakai baju ape pun cantik…saye suke siti ni ade banyak sebab
    terutama sekali sebaba mate siti macam mak saye…saye jujur nii…

  17. dato siti, you the best n tercantik di malaysia… pasal imej tudung n gelaran hajah 2 pedulikan pe orang kata…beselah orang dengki tgk kita bile kita kaya n cantik n glamor hu hu… siti the best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.