Duit Raya Korban Pun Ada?

Alhamdulillah, bukan nak kata apa. Baik pulak aku tengok pakcik Google nih. Raya korban belum lagi tiba, cek dah sampai. Syukur Alhamdulillah, segala puji bagi Allah yang mentadbir sekalian alam.

Aduh, cek pertama pun tak tukar lagi. Aduu, sakitnyer kepala, duit dah banyak, melimpah ruah… aduuu, sakitnyerrrr hati budak-budak yang tengah baca blog aku nih… aduuuu laaa tolonglah korang semua, jangan lah jeles dengan aku. Tak baik dengki mendengki tau, Tuhan marah.

Hah? Tak percaya… Aduu laa kenapaaaa laa korang ni busuk ati sangat… nah ambillah gambar ni, tengok lah sepuas-puasnya… ish taknaklah letak gambar sendiri, berbahaya. Lagipun patik ni taklah cantik, tapi manisnya ada… jeng jejeeeeng…

Duit Raya Korban

Sekian kata, jomlah kita sama-sama main Google Adsense…

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

7 thoughts on “Duit Raya Korban Pun Ada?”

  1. Menate nih. Meme celako 14! Ho mugo demo oghe ngaji! Hahahaha. Anyway, congratulations mate! Aku meme gerey gilo nih. Koho lamo koho bbuat mung dih. Takpo, takpo. Aku tengoh berusoho jugok loni nih! Hehehehe.

  2. Takper2 jangan risau. Insya-Allah aku akan terbitkan sebuah e-book untuk ajar step by step macam mana cara2 nak dapat duit kot internet nih… Harap bersabar yer…

    1. oklah tu tapi setakat ni saya tak berminat sangat. tak tahulah di masa depan. buat tambah pengetahuan yang cetek ni.

  3. x yah ssh2….main forex lg senang…dpt duit…bestnya..

    ImamKhalid: Taknak lah. Asyik rugi jer. Tak pandailah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.