Extra Joss Challenge Dah Tamat

Hari ni aku dapat email dari Extra Joss Challenge team, yang mengatakan:

Please be informed that you are one of the Top 500 winners with Extra Joss Challenge Online Contest! Now you have won yourself with the Limited Edition of Extra Joss Maxx Merchandise.

Please redeem your prize at our office with the address …

Hehehe jangan jeles aku dah menang. Tapi agak-agak hadiah apa yang dia nak bagi kat aku ek? Adakah dia nak bagi iPod Nano Video? Atau pun dia nak bagi air tin Extra Joss setin sorang jer?

Kalau iPod Nano Video, berbaloi gak nak gi redeem hadiah tu nun jauh di KL sana. Yerlah mana taknya, harga sebijik iPod Nano Video tu ade laa lebih kurang RM800. Minyak kereta + bayar tol + makan minum baru lebih kurang RM200 pergi balik. Kira ok laa berbelanja RM200 untuk sebuah iPod Nano Video, kan?

Kalau setakat air tin, 1 karton pun aku maleh nak gi ambik. Buang masa ngan duit aku jer…

Ada sesiapa kat sini yang dapat hadiah jugak? Kalau yang dekat-dekat area KL tu roger-roger lah kat aku apa hadiahnya. Takde lah aku teragak-agak macam orang takde akal kat sini, kuang kuang kuang!

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

2 thoughts on “Extra Joss Challenge Dah Tamat”

  1. 1 x GRAND PRIZE:
    1 unit of Nokia E90 Communicator
    – Worth value of RM4000
    – 3G high-speed mobile broadband
    – 128MB Free memory

    1 unit of Extra Joss Merchandise
    1 x Extra Joss Polo T-Shirt
    4 x Extra Joss can drinks
    6 x Extra Joss pen 4 x WEEKLY PRIZES:
    1 unit of iPod Nano Video
    – Worth value of RM800
    – With 4GB capacity
    – Color subject to availability

    1 unit of Extra Joss Merchandise
    1 x Extra Joss Polo T-Shirt
    4 x Extra Joss can drinks
    6 x Extra Joss pen
    2 x SPECIAL PRIZES:
    (refer the most friends!)
    1 unit of iPod Nano Video
    – Worth value of RM800
    – With 4GB capacity
    – Color subject to availability

    1 unit of Extra Joss Merchandise
    1 x Extra Joss Polo T-Shirt
    4 x Extra Joss can drinks
    6 x Extra Joss pen

    500 x CONSOLATION PRIZES:
    1 unit of Extra Joss Merchandise
    1 x Extra Joss Polo T-Shirt
    4 x Extra Joss can drinks
    6 x Extra Joss pen

    tu la ko..len kali bace…hadiah ko yg top500 tuh..ako pon dapat tu gak..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.