Up Sikit Lagi – Baru Ummmph!

Haa, ni ada sikit lagi perubahan. Lama jugak aku fikir penampilan terbaik untuk Soleh.Net.

Kini dah ada satu lagi logo baru, yang aku rasa agak puas hati. Nak kata perfect tu memanglah jauh lagi. Tapi at least tak lah teruk sangat. Tak menyakitkan mata dan hati.

Ada ummph tak??

Amacam ok tak? Agak-agak sakit tak mata bila terpandang jongkong emas berbentuk ‘S’ tu? Aku rasa better bila aku tukar huruf ‘S’ tu dari simbol duit ‘$’ kepada ‘S’ berbentuk jongkong emas. Baru tak nampak macam mata duitan sangat. Nampak macam “Masa itu EMAS!!!” kih kih kih…

Kemudian gabungan warna. Sebelum ni gabungan hijau-biru. Aku tukar kepada gold-blue. Aku rasa lagi padan kot. Dekat background biru tu aku buat efek satin sikit, biar seolah-olah ketulan emas ‘S’ aku tu berada di atas kain satin biru gelap. Fooh! Macam cina hindustan kaya dalam filem cina lama hindustan jer.

Satu lagi, aku adjust dekat bayang-bayang bawah tu. Dari menegak still macam tu jer, kepada effect air berombak kecil. Biar nampak relaxing sikit.

So barulah boleh jadi seorang yang soleh, kaya dan hidup dalam ketenangan. 😛

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

2 thoughts on “Up Sikit Lagi – Baru Ummmph!”

  1. Betol tu. Cam Superman pun ade gak huruf S tu. Agaknya budak ni mase kecik-kecik dulu gila cite Superman. Eyy beraper banyak spendo merah kau ada daaa?? Hehehe.

    Yaa aku mahu ketenangan jiwa. Aku mahu hidup senang. Dale tu makno hidup seney. Aku tokse hidup dengan terpaksa stress sangat denge kijo, terlampau memburu kewangan yang tidak mungkin ada jalan mati. Tapi aku kalu buleh nok hidup lebih ke arah “kehidupan yang sebenar” dalam konteks kehidupan tu sendiri. Gedio aku bobey pong aku tok tau. Dalam erti kato lain, aku pong tok tau. Mengertilah sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.