Perhatian Pelanggan ASTRO View Free Version!

Di sini ada satu pengumuman penting kepada semua rakan-rakan yang melanggan ASTRO View.

Bagi sesiapa yang ada isi borang langganan ASTRO View sebelum Februari 2008 yang lalu, naskhah tersebut yang selama ini percuma akan mula dicaj mulai bulan ini atau bulan hadapan.

Jadi saya di sini ingin memberi peringatan kepada semua rakan-rakan termasuk saya sendiri untuk sama ada menghentikan langganan ASTRO View atau bersedia untuk membayar RM4.80 tambahan di dalam bil ASTRO sebagai bayaran kepada setiap satu naskhah ASTRO View yang dilanggan.

Sekian, terima kasih. Harap maklum.

Komentar

comments

Published by

ImamKhalid

Seorang bapa kepada 3 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

14 thoughts on “Perhatian Pelanggan ASTRO View Free Version!”

  1. Entri ni aku buat masa mula2 aku dapat ASTRO View edisi percuma. Pada masa tu katanya percuma. Sekarang ni tak sure still macam tu atau pun sebaliknya.

    Tiba2 aku tak ingat yang post ni akan kuar pada hari ini. Apa pun, boleh cek balik dengan pihak ASTRO. Wallahu a’lam.

    1. Tak ade faedahnye.. balik2 AF la.. citer-citer yang dikategorikan sebagai membuang masa. Baik layan soleh.net, beribadah dan baca buku daripada tengok TV sekarang ni.

  2. ye lah.. kebanyakkan penyiaran media bercirikan hiburan nafsu,(pakaian seksi, kerosakan bahasa, cerita tahyul, kenyataan-kenyataan hipokrit) saya rasa org melayu makin mundur mindanya.. nampak macam kureng (fikrah islamiah) adakah ianya dirancang…atau tidak disedari..ataukah saya je yang tidak dapat menyesuaikan diri…

  3. Aku guna astro percuma saja. Dulu bayar, tapi menyampah asyik naik yuran langanan saja, akhirnya cari jalan utk guna secara percuma. Kalau orang biasa menggunakan satelite indo atau thailand tahulah cara nak buat supaya tak perlu bayar

    1. packhu,
      saya mmg tak penah langgan astro.. tp sejak dah berkahwin ni, isteri saya beriya2 suruh langgan astro..niat di hati mmg tak nak langgan sbb tahu ceritanya sama sahaja berulang2(parent saya ada astro)..
      so kalo bley share kan sket ilmu camne nak guna satelite indo or thai tu.. tlg email saya di online4cash@gmail.com

  4. SIAPA BOLEH TOLONG..APABILA SAYA BUKA ASTRO…AWAL2 ON OK JE APABILA 5 MINIT TIBA2 TV N DECODER OFF SECARA AUTOMATIK,SY NK TAU P MASALAH,ADAKAH DECODER SAYA ROSAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *