Elak Mengantuk Ketika Memandu Dengan Cinch® Energy Tea Mix!

Esok nak travel tapi malam ni tak dapat tidur awal sebab nak siapkan kerja-kerja rumah. Boleh ker nak elak mengantuk ketika memandu nanti ni?

Banyak lagi yang belum setel – cuci baju, kemas dapur, lipat baju, mop lantai, dan sebagainya. Atau terpaksa berjaga sampai lewat malam untuk siapkan kerja-kerja pejabat atau study sampai lewat malam bagi mereka yang bergelar pelajar.

Mereka yang mengalami situasi begini memerlukan tenaga yang energetic untuk elak mengantuk ketika memandu di samping mengelakkan kesan eye bag akibat tidur lewat malam.

Mereka yang tidur lewat dan keesokan harinya perlu memandu dalam perjalanan yang jauh, memerlukan tenaga yang cukup untuk elak mengantuk ketika memandu.

Memandu dalam keadaan mengantuk sangat mengundang padah. Oleh itu disyorkan sebelum memulakan perjalanan, anda terlebih dahulu mesti minum Cinch® Energy Tea Mix! 🙂

Cinch® Energy Tea Mix (12 sachet) RM131.00 - Elak mengantuk ketika memandu.
Cinch® Energy Tea Mix (12 sachet) RM131.00 – Elak mengantuk ketika memandu.

Bagaimana Cinch® Energy Tea Mix Elak Mengantuk Ketika Memandu?

Cinch® Energy Tea Mix ialah sejenis minuman teh segera yang berkesan jika anda nak elak mengantuk ketika memandu. Cinch® Energy Tea Mix mengandungi:

1. Teh Merah (Rooibos Red Extract) – tumbuhan herba dari Afrika, juga dikenali sebagai “the miracle tea” atau “long life tea” yang berupaya melarutkan lemak dan meningkatkan kadar metabolisme “fat burner” serta ejen detox yang kuat.

2. Teh Hijau (Matcha Green Tea Powder) – teh hijau gred tertinggi dari Jepun. Mempunyai antioksida yang sangat tinggi, berfungsi sebagai energy booster, metabolisme booster dan berupaya membakar kalori sehingga 4 kali ganda.

3. Taurina – Dapat mempertingkatkan metabolisme yang bertindak membekalkan lebih tenaga. Ia juga berfungsi melarutkan lemak. Maka otot yang dibina adalah tanpa salutan lemak.

4. Maltodextrin – bahan daripada jagung.

5.  Teh Putih (White Tea Extract) – teh yang menjalani pemprosesan paling minimum (untuk mengekalkan keaslian), dapat membakar lemak dan menghalang penghasilan sel lemak yang tidak diperlukan. Ia juga berupaya meningkatakan metabolisme.

Teh ini sangat sedap, boleh diminum panas atau sejuk. Mempunyai rasa aroma yang menyegarkan. Boleh diminum tanpa gula, atau dengan gula secukup rasa.

Ia juga sesuai dibancuh bersama minuman Performance. Gabungan Cinch® Energy Tea Mix bersama Performance membuatkan saya sangat bertenaga dan tidak mengantuk! 🙂

Cinch® Energy Tea Mix ini sangat disyorkan untuk elak mengantuk ketika memandu. Anda mesti mencubanya hari ini!

Berminat Menjadi Pengedar?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya sangat memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri, termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Share Itu Prihatin

Sila share artikel ini di media sosial, mungkin ada di antara kenalan anda yang memerlukan. Yakinlah, setiap satu manfaat yang dikongsi, ada balasannya bagi kita.

Bagi yang nak buat pesanan, nak buat pindahan segera Maybank2u pun boleh. Sila klik logo Maybank2u Pay di bawah dan masukkan amaun bayaran sepertimana yang dipaparkan.

Untuk bayaran manual, boleh dibuat ke mana-mana akaun berikut (klik logo Maybank2u Pay untuk pindahan segera):

  • Maybank 1530-1016-0950 (Habiah Abd Kadir)
  • CIMB 7048-944-353 (Ahmad Imam Khalid)

SMS/WhatsApp maklumat bayaran (bank, amaun, masa, tarikh) & maklumat penghantaran (nama, alamat, no telefon) ke 014.810.7259!

Jom Langgan / Follow Soleh.Net

Akhir kata, jangan ketinggalan tips sihat untuk beramal! Langgan Soleh.Net terus ke email anda, ianya PERCUMA! Klik sini.

Anda juga boleh follow terus melalui NetworkedBlogs!

Habiah binti Abd Kadir
014.810.7259 (call/SMS/WhatsApp/Viber/WeChat)
Shaklee Independent Distributor
www.facebook.com/mamabasicsupplement

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

2 thoughts on “Elak Mengantuk Ketika Memandu Dengan Cinch® Energy Tea Mix!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.