Cinch Shakes Mengenyangkan, Membakar Lemak, Membina Otot

Nak turunkan berat badan tapi kalah dengan dugaan lapar? Bagaimana nak bakar lemak, apatah lagi membina otot? Cubalah Cinch Shakes, ia sangat mengenyangkan. Ia adalah makanan yang paling sesuai untuk seseorang yang ingin turunkan berat badan.

Cinch Shakes (15 Hidangan) RM173.00
Cinch Shakes (15 Hidangan) RM173.00

Pengambilan sesudu besar dibancuh dengan segelas air kosong setiap pagi memberikan kekenyangan sehingga tengahari. Selepas ambil segelas Cinch Shakes sebagai makanan dalam sarapan anda, pastikan anda minum segelas air kosong sebagai minumannya.

Seeloknya waktu rehat pagi anda diisi dengan dua gelas air kosong, bukan kuih muih yang boleh merosakkan diet anda.

Pada waktu makan tengahari, jika perlu makan nasi dalam kuantiti yang sedikit. Kadangkala nasi adalah sebagai pelengkap emosi bagi seseorang. Ketiadaan nasi menyebabkan seseorang itu hilang ceria. Ini dipanggil ketagihan nasi, ia jarang disedari.

Bancuh sesudu besar Cinch Shakes lagi pada pada sebelah petang atau awal malam bersama segelas air kosong. Jika terasa dugaan lapar semakin kuat, isihkannya dengan dua gelas air kosong.

Minum air kosong yang banyak sebenarnya sangat membantu dalam menurunkan berat badan. Di samping membuatkan seseorang itu terasa kenyang, air kosong merupakan pencuci yang paling bersifat universal. Pengambilan air kosong yang banyak dan konsisten mampu mencuci apa sahaja termasuk batu karang!

Cinch Shakes Memenuhi Citarasa Anda

Jika anda terasa kehidupan anda akan kurang berseri disebabkan hanya makan Cinch Shakes, fikir sekali lagi. Cinch Shakes didatangkan dengan tiga perisa (Cafe Latte, Vanilla dan Chocolate) yang lazat dan lemak berkrim.

Saya juga sentiasa bertukar-tukar perisa setiap hari, menjadikan hidup saya kekal berwarna warni. Anda juga bebas untuk pelbagaikan resepi dengan Cinch Shakes ini.

Anda rakan-rakan saya yang bancuh bersama kopi, milo, susu dan sebagainya. Malah ada juga yang ambil bersama emping jagung!

Ada Sebarang Kemusykilan?

Jika anda mempunyai sebarang kemusykilan, ringan-ringankanlah jari untuk berdiskusi melalui ruangan komen Facebook di bawah ini, semoga menjadi manfaat kepada pembaca lain.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan, konsultasi & khidmat nasihat PERCUMA!

Akhir kata, jangan ketinggalan tips sihat untuk beramal! Langgan Soleh.Net terus ke email anda, ianya PERCUMA! Klik sini.

Anda juga boleh follow terus melalui NetworkedBlogs!

Habiah binti Abd Kadir
014.810.7259
Shaklee Independent Distributor
www.facebook.com/mamabasicsupplement

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

One thought on “Cinch Shakes Mengenyangkan, Membakar Lemak, Membina Otot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.