Omega Guard Membakar Lemak & Mengempiskan Perut

Omega Guard dari Shaklee sangat berkesan dalam membakar lemak di perut secara selamat dan semulajadi. Ia amat sesuai bagi mereka yang ingin mengempiskan perut.

Omega Guard (90 Tablet) RM136.00.
Omega Guard (90 Tablet) RM136.00.

Omega Guard dihasilkan daripada minyak ikan yang berkualiti tinggi dan diakui mempunyai peratusan kandungan omega tertinggi di pasaran.

Namun begitu, mengharapkan pengambilan Omega Guard sahaja tanpa cara pemakanan yang betul, tanpa agihan kalori yang baik, tidak juga memberi kesan yang sempurna.

Maklumlah pembakar lemak ini menggunakan formula semulajadi yang selamat. Jika makan apa sahaja pun boleh kurus, cuba kaji semula ‘ubat’ anda itu, bimbang nanti menjadi racun dalam jangka masa panjang.

Cara Pengambilan Omega Guard

Untuk kempiskan perut, Omega Guard paling bagus diambil 3 biji setiap pagi sebelum sarapan.

Selain membakar lemak dan mengempiskan perut, omega secara umumnya juga berfungsi sebagai penghubung sel-sel otak.

Omega Guard sangat sesuai diberikan kepada kanak-kanak satu tahun ke atas. Berikan sebiji pada sebelah pagi, sejurus sebelum sarapan.

Anak-anak saya sangat menggemarinya, tak sah kalau tak makan setiap hari. Walaupun pada saya rasanya agak hanyir ikan, tetapi anak-anak saya dengan selamba jer kunyah macam gula-gula!

Cubalah, anda patut berikan anak-anak kesayangan anda Omega Guard setiap hari, supaya sel-sel otak mereka berhubung.

Anda juga patut mengamalkan Omega Guard setiap hari. Selain mengempiskan perut, anda juga dapat meningkatkan kecerdasan minda anda.

Namun perlu diingat, keberkesanannya sangat bergantung kepada tahap konsisten anda mengambilnya. Inilah tali pengukur bagi suatu makanan yang selamat dan semulajadi.

Ada Sebarang Kemusykilan?

Jika anda mempunyai sebarang kemusykilan, ringan-ringankanlah jari untuk berdiskusi melalui ruangan komen Facebook di bawah ini, semoga menjadi manfaat kepada pembaca lain.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan, konsultasi & khidmat nasihat PERCUMA!

Akhir kata, jangan ketinggalan tips sihat untuk beramal! Langgan Soleh.Net terus ke email anda, ianya PERCUMA! Klik sini.

Anda juga boleh follow terus melalui NetworkedBlogs!

Habiah binti Abd Kadir
014.810.7259
Shaklee Independent Distributor
www.facebook.com/mamabasicsupplement

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.