Pengedar Shaklee Chendering, Kuala Terengganu: Asmida Ali

Anda tinggal sekitar Chendering & ingin mendapatkan produk Shaklee? Pastikan ianya dari Pengedar Shaklee yang mesra dan berilmu untuk memberi khidmat nasihat kepada anda!

Pengedar Shaklee Chendering, Kuala Terengganu: Asmida Ali

Asmida Ali (atau mesra dengan panggilan Mida) ada berhampiran anda, termasuk yang bekerja sekitar Kuala Terengganu khususnya berhampiran Kompleks Seri Iman.

Berusia 31 tahun (pada tahun 2014) Mida sangat berpengalaman dalam memberi konsultasi berkenaan suplemen yang sesuai untuk anda sekeluarga.

Ya, dengan jumlah pengedar Shaklee yang terlalu ramai kini, kualiti merupakan faktor terpenting dalam memastikan anda beroleh manfaat sepertimana yang anda impikan.

Mida Pengedar Shaklee Berkualiti?

Mida merupakan seorang yang sangat serius dalam membantu masyarakat hidup lebih sihat dengan produk Shaklee.

Komitmen Mida dalam Shaklee adalah sangat tinggi, termasuk menghantar sendiri produk yang dipesan oleh pelanggan, terus ke rumah atau pejabat pelanggan yang berhampiran.

Turut sama terlibat dalam kawasan penghantarannya termasuklah penghantaran setiap minggu ke kampungnya di Dungun dan sepanjang jalan dari Chendering ke Dungun!

Anda akan rasai pengalaman membeli bersama khidmat nasihat, tips-tips gaya hidup sihat, jadual makan vitamin dan sebagainya, betul-betul pada saat produk dihantar ke pintu rumah anda – eksklusif!

Bagaimana Mida Bermula Dengan Shaklee?

Mida mula mengenali Shaklee apabila anaknya Hana yang kuat menyusu menjadikan beliau cepat letih sehingga tergendala kerja-kerja rumah yang semakin melambak.

Dari situ Mida mula mencari suplemen untuk dapatkan tenaga. Hasil daripada bertanya rakan sepejabat, akhirnya Mida dimaklumkan tentang saya yang merupakan Pengedar Shaklee. 🙂

Bermula dengan set kesihatan wanita yang terdiri daripada Vita Lea, B-Complex, Sustained Release Vita-C Plus dan Alfalfa Complex, Mida mula merasai perubahan positif setelah consume selama 2 minggu.

Masalah letihnya telah beransur hilang, bahkan susu badan untuk Hana juga semakin banyak. Tanpa disedari Mida telah berkongsi pengalaman manisnya bersama Shaklee dengan kenalannya.

Perkongsian melalui pengalaman sendiri menjadikannya lebih ikhlas dan bertanggungjawab dalam menjual produk kepada pelanggan.

Kini Mida sudah mula melebarkan sayap perniagaannya bersama Shaklee.

Di samping membantu masyarakat setempat mendapatkan produk Shaklee, Mida juga turut membimbing sesiapa dari seluruh Malaysia yang ingin mula mencari pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dan mencari pendapatan tambahan untuk meningkatkan taraf ekonomi keluarga anda, jangan segan untuk menghubungi Mida secara terus di talian 010.464.5795 atau melalui Facebook Asmida Ali.

Insya-Allah anda tidak akan tersalah pilih kerana Mida merupakan seorang pengedar Shaklee yang sangat komited memainkan peranannya terhadap masyarakat! 🙂

Wallahu a’lam.

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.