Pengedar Shaklee Kuala Terengganu: Radzillah Mohamad

Bagi anda di Kuala Terengganu yang ingin dapatkan produk Shaklee (ready stock) sila berhubung dengan Radzillah Mohammad, pengedar Shaklee Kuala Terengganu.

Radzillah yang mesra dengan panggilan Ilah boleh dihubungi secara terus di talian 014-846 2355.

Selain dari pelanggan boleh membuat pembelian terus di premisnya di Stesen Bas Besar Kuala Terengganu, Ilah juga menjalankan khidmat penghantaran C.O.D (Cash on Delivery) sekitar Kuala Terengganu.

Lokasi yang menjadi rutin bagi C.O.D Ilah ialah Wisma Persekutuan, kawasan Manir dan juga sepanjang jalan pulang ke kampungnya di Kuala Berang! 🙂

Apa Kekuatan Ilah Sebagai Pengedar Shaklee Kuala Terengganu?

Saya lihat ramai pelangan suka berurusan dengan Ilah kerana Ilah merupakan pengedar Shaklee Kuala Terengganu yang sangat berilmu dalam memberi konsultasi, pakar dalam memberi khidmat nasihat serta cadangan dalam setiap masalah kesihatan yang pelanggan hadapi.

Kesungguhan Ilah dalam menghadiri kursus nutrisi anjuran Shaklee merupakan penyumbang utama kepada kekuatannya dalam memberi perkhidmatan berkualiti kepada pelanggan.

Ilah bagi saya seorang yang sangat berpengalaman dalam menangani pelbagai masalah kesihatan yang dihadapi oleh pelanggan. Ilah tidak taksub dengan kehebatan produk Shaklee, sebaliknya sentiasa bersikap adil dengan meletakkan sesuatu pada tempatnya.

Jauh sekali untuk mencari keuntungan segera dari pelanggan.

Minatnya yang lebih cenderung kepada membantu orang ramai menyebabkan pelanggan bebas dari sebarang kerisauan dan boleh membeli dengan hati yang tenang.

Anda patut rasai pengalaman ini.

Sejarah Ilah Bersama Shaklee

Ilah mula mengenali Shaklee ketika mengalami masalah resdung. Seorang sahabat telah syorkan Ilah supaya mencuba produk Shaklee.

Setelah consume Alfalfa Complex selama beberapa hari, Ilah telah mengalami proses penyembuhan (healing crisis) sehingga menyebabkannya hampir demam.

Dalam tempoh tersebut, Ilah tetap meruskan juga pengambilan Alfalfa Complex dan minum air sebanyak 3 liter sehari. Alhamdulillah Ilah dapati resdungnya telah pulih dan kulit wajahnya yang kusam mula menjadi segar! 🙂

Sejak itu Ilah mula ‘jatuh cinta’ dengan Shaklee dan mula mengambil suplemen lain seperti GLA Complex, Vita-E Complex dan Sustained Release Vita-C Plus.

Set Resdung ready stock di pengedar Shaklee Kuala Terengganu

Ilah juga mula berkongsi pengalaman tentang kebaikan produk Shaklee dengan kenalannya.

Secara tidak langsung hasil sembuh dari masalah resdung yang dilihat sendiri oleh kenalannya menjadikan Ilah sebagai seorang pengedar Shaklee Kuala Terengganu yang tidak rasmi.

Selepas setahun selepas itu barulah Ilah membuat keputusan untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee Kuala Terengganu yang sah dan memilih saya sebagai uplinenya. Ilah terus membuat pembelian 200uv tanpa ragu yang secara terus melayakkannya mendapat keahlian PERCUMA!

Cukup sebulan memegang title pengedar Shaklee Kuala Terengganu, Ilah terus dinaikkan pangkat kepada Supervisor (rank pertama dalam Shaklee), yang secara automatik melayakkan Ilah memperoleh bonus 4 angka setiap bulan!

Sehingga kini Ilah masih aktif sebagai pengedar Shaklee Kuala Terengganu malah sentiasa melebarkan sayap perniagaannya bersama Shaklee!

Di samping membantu orang ramai menjadi lebih sihat dengan memudahkan pelanggan mendapatkan produk Shaklee, Ilah juga membantu sesiapa sahaja dalam menjana pendapatan sampingan dengan perniagaan Shaklee.

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee Di Kawasan Anda?

Jika anda berminat untuk mempunyai kisah kejayaan yang manis seperti Ilah, jangan segan-segan untuk terus menghubungi Ilah di talian 014-846 2355.

Insya-Allah dengan memilih Ilah sebagai pengedar Shaklee anda membuat pilihan yang tepat dan bebas penyesalan masa hadapan!

Wallahu a’lam.

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.