Krim Telon Bayi Comelote

Cara urutan menggunakan krim telon bayiKrim telon bayi Comelote juga dikenali sebagai krim herba atau viks yang digunakan oleh ibu bapa untuk melegakan masalah kembung perut bayi, selesema, batuk dan sebagainya.

Krim telon bayi comeloteKrim telon bayi Comelote dirumuskan  daripada 100% minyak kelapa dara yang diperah secara cold pressed sebagai bahan utamanya. Selain itu juga, gabungan minyak kayu putih, halia, bawang putih menjadikan krim telon comelote ini lebih unik, berkesan dan mustajab. Bau fruity memberikan keselesaan dan membuatkan bayi tenang dan selesa sepanjang hari.

Kelebihan Krim Telon Bayi Comelote

Cara legakan bayi batuk

Krim telon bayi Comelote mesti sentiasa ada dalam setiap rumah, dalam handbag, di asrama, percutian, balik kampung ataupun keluar bersiar-siar kerana ia adalah krim telon serbaguna. Selain untuk melegakan kembung perut, batuk dan selesema, krim telon ini juga berkesan untuk:

1. Mengelak/ melegakan gigitan serangga seperti nyamuk, semut dan sebagainya.

2. Semput

3. Sakit perut akibat salah makan  atau masalah penghadaman

4. Lebam akibat jatuh, luka kecil dan sebagainya.

5. Sakit kepala

6. Sembelit

7. Menghangatkan tubuh apabila alah dengan tempat sejuk seperti penghawa dingin ataupun musim sejuk/ salji

8. Demam

9. Melegaan bekas suntikan vaksin

10. Menghilangkan stress kerana bau aromaterapinya

11. Sebagai pengganti minyak urut

12. Membuatkan bayi lena tidur

Dan banyak lagi kegunaanya. Ia sesuai digunakan sedari bayi berumur sehari, kanak-kanak dan juga dewasa.

Cara Menggunakan krim Telon Bayi Comelote

Herbal cream untuk bayi

Hanya sapu nipis sahaja di bahagian dada, perut, belakang, betis dan telapak kaki. Sekiranya bayi itu selesema, sapu sedikit di atas hidungnya. Bau aromaterapi dan rasa beranginnya itu memberi rasa nyaman dihidung bayi yang tersumbat akibat selesema ataupun hingus yang sedang cair meleleh.

Untuk masalah demam, titiskan krim telon comelote dalam bekas seperti besen mandi bayi. Kemudian mandikan bayi menggunakan air tersebut. Boleh juga titiskan dalam bekas air yang digunakan untuk jelung kepala dan tubuh bayi.

Untuk masalah lain, hanya sapukan sahaja di tempat yang berkenaan.

Testimoni Krim Telon Comelote

Testimoni krim telon comelote

Testimoni herbal cream comelote

Testimoni herbal krim comelote

Testimoni demam krim telon comelote

Harga krim telon bayi Comelote ialah RM39.90 sahaja (50g) dan pembelian boleh dibeli di www.comelote.com ataupun WhatsApp +60 11 1162 3353

Pengedar diseluruh Malaysia, Singapore dan Brunei juga diperlukan

Terbuka kepada individu, pemilik butik barangan ibu dan bayi. Modal yang rendah dan produk yang berkualiti, berkesan  menjadikan krim telon comelote ini senang dijual. Pakej-pakej yang ditawarkan boleh rujuk di www.comelote.com

Untuk yang tidak mempunyai modal, boleh menjual secara dropship. Untuk menjadi agen dropship memerlukan RM30 sahaja sebagai yuran komitmen, keseriusan anda untuk menjalankan perniagaan ini. WhatsApp +60 11 1162 3353 untuk jadi agen dropship.

 

Komentar

comments

Published by

Habiah

Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel & manja. Proaktif, berintegriti & lantang bersuara. Cintakan kesihatan semulajadi. Suka menghabiskan masa bersama keluarga. Connect with Habiah on Facebook and Google+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.