Shaklee Independent Distributor di Terengganu

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

[Pengumuman]

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee seluruh Malaysia. Self collect di butik ibu Moms Basic Kuala Terengganu, COD sekitar Kuala Terengganu, Marang dan Kuala Berang. Penghantaran seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak, melalui PosLaju dan CityLink.

Anda mencari vitamin untuk kesihatan diri?
Saya menyediakan vitamin untuk golongan berikut:

  1. wanita yang sedang hamil (set kehamilan)
  2. wanita yang sedang berpantang bersalin (set berpantang)
  3. wanita yang menyusukan anak (set menyusukan)
  4. mereka yang mengalami alergik, resdung, eczema
  5. mereka yang inginkan kecantikan
  6. mereka yang mahukan badan yang sihat
  7. mereka yang mahukan kehangatan suami isteri
  8. mereka yang menghidapi diabetis, darah tinggi, gout
  9. mereka yang mahu menurunkan berat badan, badan yg slim
  10. dan lain-lain lagi mengikut keperluan anda

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Yang benar,

Habiah Abd Kadir
Shaklee Independent Distributor

Misi mencari pengganti pentadbiran Soleh.Net

Salam semua,

Ada satu pengumuman penting—Saya terpaksa berundur dari Soleh.Net, kerana tidak sempat mengemaskini blog ini secara konsisten.

Memandangkan Soleh.Net masih ditaja selama 1 tahun lagi, sukacita ingin  saya tawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk menyambung perjuangan Soleh.Net secara PERCUMA.

Selama 3 tahun Soleh.Net berada di awangan blog & internet, dan pernah mencapai Alexa ranking ke-80,000 laman web seluruh dunia, ke-2,000 laman web seluruh Malaysia meninggalkan Abu Saif dan UZAR, serta pernah menjadi tempat rujukan agama dan kesihatan yang popular.

Pendapatan bulanan yang tinggi dan konsisten adalah suatu kejayaan Soleh.Net dalam arena blog. Namun segalanya semakin menurun dek kesibukan tugas yang tidak dapat dielakkan. Continue reading Misi mencari pengganti pentadbiran Soleh.Net

Penghantaran terakhir Ahad ini

Sukacita dimaklumkan penghantaran terakhir sebelum raya bagi produk mygreenOil adalah pada hari Ahad ini (28 September 2008).

Oleh itu bagi sesiapa yang ingin menempah mygreenOil, sila berbuat demikian selewat-lewatnya pada 28 September sebelum jam 1 petang.

Klik sini untuk membuat pesanan. Continue reading Penghantaran terakhir Ahad ini

Wajah baru Soleh.Net: Apa kata anda?

Wajah baru: cantik tak?Soleh.Net tampil dengan wajah baru!

Inilah dia, theme terbaru yang telah direkacipta sepenuhnya oleh (dengan bangganya) aku! 😈

Sebenarnya bukan sepenuhnya oleh aku. Ada jugak part yang aku copy dari theme lain. Biasalah, nak hidup.

Aku rasa, theme ni taklah cantik sangat. Tapi bagi aku, ianya agak lega sedikit berbanding dengan theme sebelum ni. Continue reading Wajah baru Soleh.Net: Apa kata anda?

WordPress 2.3.3 sudah terbit

WordPressPengumuman penting buat “penulis” WordPress sekalian!

Kalau korang rasa malas nak menaikkan taraf WordPress anda daripada versi 2.3.2 kepada versi 2.3.3, muat naiklah “xmlrpc.php” sahaja dahulu.

Diulang, “xmlrpc.php” sahaja dahulu. Continue reading WordPress 2.3.3 sudah terbit