Server Down semalam

Maafkan aku…Maaf semua, hari ni sepatutnya aku ada post baru. Tapi aku tak sempat nak siapkan. Sebab server down semalaman.

Ingatkan pagi ni nak disudahkan, tapi pejabat pulak kelam kabut. Mungkin esok pagi baru dapat disiapkan. Tunggu yer..?

Sebelum ni tak pernah pun server down. Tapi sekali terkena tu, puas hati. Lama betul. Letih bayi kat sebelah ni menunggu, sampai dah jadi tua dah bayi tu sekarang.

Aku rasa mungkin server tu terbakar kot. Tak pun kabel network kat server tu digigit tikus. Tak pun datacenter kat Texas blackout.

Erk! Soleh.Net pakai server kat Texas, United States ker? Aku pun tak pasti. Continue reading Server Down semalam