Rahsia Ciuman

Pagi-pagi Ahad gini, kan seronok kalau kita bercerita tentang sesuatu yang romantis. Lebih-lebih lagi bagi yang sudah berumahtangga. Bagi yang belum berumahtangga, ketahuilah – kahwin memang best! Hehehe tapi nak kahwin tu, pilihlah jalan yang baik, yang mudah, dan paling penting diberkati Allah.

Hari ni saya nak berkongsi sikit tentang rahsia ciuman. Bagi para suami yang suka sangat cium isteri, hati-hati. Ciuman ni memberi tanda kepada seseorang tentang tingkah lakunya. Bagi para isteri, ketahuilah suami anda dengan ciumannya. Selamat menilai sendiri! πŸ˜€

  • Suka cium dahi isteri – suami yang romantis.
  • Suka cium pipi isteri – suami yang penyayang.
  • Suka cium mulut isteri – suami yang gelojoh.
  • Suka cium tengkuk isteri – suami yang mata keranjang.
  • Suka cium telinga isteri – suami yang sensitif.
  • Suka cium leher isteri – suami yang penyabar.
  • Suka cium buah dada isteri – suami yang suka bermanja.
  • Suka cium tangan isteri – suami yang hipokrit.
  • Suka cium ketiak isteri – suami yang menerima isterinya seadanya.
  • Suka cium kemaluan isteri – suami yang pemalu.
  • Suka cium punggung isteri – suami yang suka bergurau.
  • Suka cium kaki isteri – suami yang terlalu menghormat isteri.
  • Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri – suami yang memtingkan diri.
  • Suka cium seluruh bahagian badan isteri – suami yang baru balik dari outstation. Kuang kuang kuang! πŸ˜›

Nota: Kajian ini dibuat secara rambang, mungkin ada sedikit perbezaan dari individu ke individu yang lain

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

25 thoughts on “Rahsia Ciuman”

  1. tu maknenyer………….
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    suami yg mempunyai kebarangkalian yg tinggi (berpotensi) utk me’honey’kan anda
    Kuang kuang kuang!

  2. entah la no komen sebab saya masih single lagi .so tak tau lagi kawin tuer best ker tak ? besar tanggung jawabnyer tuehh !!

  3. erk… single lagi falina? hehe nak nyanyi lagu adam sket boleh tak?

    boleh kenal a-tau pun tidak? duduk kat mana, dengan siapa? ada hanpon a-pa nombornya? mmm, lagi apa dah tak ingat… πŸ˜›

    tanggungjawab tu memang lah besar, sampai ciuman pun perlu diteliti, takleh main terjah jer… neway, kawin memang best. suka duka nya berbeza dengan suka duka ketika berseorangan… bak kata p ramlee:

    sedangkan lidah lagi tergigit, ini pula suami isteri…

    ei berapa banyak lagu daa mau nyanyi…

  4. wah…apa sebenarnya memang seperti itu….

    pa ndak terlalu cepat menarik simpulah ke…..

    da-ada sahaja….

    kalu suami itu suke nak cium smue bahgian tuboh isteri…ia masuk katagori mana ke????

    SUAMI SEMPURNA KE????

    EXCELENT HUSBAND ke Ia???

  5. itu lelaki..klu pompuan?

    ImamKhalid: Kalo pompuan, cium mana² pun, tandanya sayang… πŸ˜‰

  6. oo..pompuan ni mmg penuh ngan ksh syag kan..lelaki kdg2 xpnh reti nk hargai..anyway..x au gak..coz xpnh b’cnte n single..dgr cite dr sumber2 yg dpercayai je…=p

    ImamKhalid: Ye ker, musykil nih? Single lagi eh? Nombor tepon ader? Kui kui kui! πŸ˜‰

  7. kuang…kuang…kuang…x best kawen…becinta pun da wat kita marah apalagi kawen….

    ImamKhalid: Ish tak baek cakap macam tu taw! πŸ˜‰

  8. kawin dulu baru tau… hehehe..tapi kalau pompuan plak same je ke?

    ImamKhalid: Pompuan lain sket. Diorang kalau suka cium mana2 bahagian badan suami tandanya mempunyai nafsu yang kuat, sebaliknya kalau tak rasa gemar nak cium mana2 bahagian badan suami maknanya dia sayangkan suaminya tapi badan suaminya ada bau satu macam! Kuang3x! 😈

  9. x kisah la kt mana pn hbby cium…yg pasti ciuman suami ade nikmat tersendiri…dpt pahala tau klu suami cium isteri & isteri redha dgn ciuman suami..tp jgn pulak mintk kt suami suruh cium kita..biar dia buat dgn kehendak sendiri… i luv my hubby

  10. ahahhaaha~u know how to include joke here……lol nway just mau share my love suka kiss my cheeks cos he said my pp tbam HAhahhha what more can i say……my switheart suka kiss my 4head jua πŸ˜€ i love it !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.