Pengiklanan di Soleh.Net

Wahai pembaca Soleh.Net yang budiman sekalian. Di sini ada berita panas lagi hangat!

Jika anda seorang usahawan dan sedang membuat promosi produk, sama ada berbentuk barangan, perkhidmatan, laman web, atau apa sahaja yang boleh dipromosikan, anda beruntung hari ini.

Di Soleh.Net, kami sedang membuat promosi pengiklanan di laman web kami dengan harga yang sangat murah – 1 sen sehari selama 100 hari!

Anda ingin sertai atau inginkan maklumat lanjut? Sila klik sini.

Sekian, terima kasih.

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

4 thoughts on “Pengiklanan di Soleh.Net”

  1. Oi, cek balik kat page Pengiklanan mung tuh. Ado typing error kat namo mung. Mung ttingga huruf D kat namo ayoh mung jadi Khali. Tok tau la kalu tuka namo pong.

    Gilo ah siak wak offer ikle tuh. Nate power lonih. Gere aku sero. Waaaaa nok ssuko!

  2. Wei, memang gitulah ejaan nama aku dalam akaun tu. Kalu aku letok huruf D, kang ada yang kata ejaan lain pulop. Kalu dok cayer, tengok lah sendiri…

  3. Baloh apo nyo… Mu tera masuk maybank2u dulu, pahtu tera gi kat fund transfer, pastu masuk no akaun aku dan tekan Next. Maka akan keluarlah detail pemegang akaun tersebut yang dipapar sebagai berikut:

    Nama Pemegang Akaun: AHMAD IMAM BIN KHALI

    Jadi untuk tujuan sekarang ni pun aku kena tulis macam tu lah, padahal nama aku dalam IC ialah AHMAD IMAM BIN KHALID.

    M2U tu ada limit untuk nama (20 characters only), sebab tu tak dapat display penuh nama aku, even just 1 character left.

    Harap Encik Faris Fakri faham dengan apa yang aku terangkan ini. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.