Adrenaline di manakah kamu?

Sekian lama kutinggalkan blog ini, dengan alasan kesibukanku yang tidak pernah pudar. Aku pun tidak tahu di manakah titik noktahnya kesibukan duniawi itu. Apa yang aku dan kamu semua tahu, Soleh.Net sudah lama tidak kubelai.

Hari ini aku cuba mencari adrenaline untuk mula mem-boost-kan penulisanku yang telah lama terhenti. Aku rasa mulai dari sekarang aku harus mula melapangkan masa untuk Soleh.Net, bukan lagi menunggu masa lapang untuk Soleh.Net.

Sesi pencarian pengganti Soleh.Net juga masih belum menemui jalan penyelesaian. Masih belum ada yang benar-benar layak untuk mengambil alih Soleh.Net secara total.

Apa pun, aku ingin mengucapkan banyak-banyak terima kasih kepada yang mencuba. Aku amat menghargai usaha kamu semua. Mungkin buat masa ini aku akan cuba cari jalan untuk terus berusaha mempertingkatkan mutu persembahan Soleh.Net, supaya tidak lagi bersawang sebegini.

Insya-Allah dalam masa seminggu lagi aku akan datang semula dengan design baru yang lebih baik untuk membuka semangat baru dalam diriku ini.

Wallahu a’lam.

Komentar

comments

Published by

admin

Seorang bapa kepada 5 cahaya mata yang comel & manja. Pendiam tetapi penyayang. Gemar menulis perisian aplikasi web & sukakan sukan adrinalin. Connect with ImamKhalid on Facebook, Google+, Twitter and YouTube.

3 thoughts on “Adrenaline di manakah kamu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.