Jemput-jemput Makaroni Udang

Macam biasa sebelum pencuci mulut, mesti ada juadah dahulu. Tapi hari ni saya agak sibuk dengan tugas pejabat, sehingga tak sempat nak tulis resepi juadah. Apa kata kita terus lompat ke resepi pencuci mulut sahaja hari ini. Sebelum tu lihat gambarnya dahulu:

Jemput-jemput Makaroni Udang

Wow, lazatnya… maklumlah tengah lapar – semua nampak sedap dan menggiurkan. Cepat, jangan lengahkan masa lagi. Sesungguhnya masa begitu mencemburui saya dan anda – Print terus jer resepi kat bawah ni!

Continue reading Jemput-jemput Makaroni Udang

Dadih Strawberi

Semalam lepas saya postkan resepi Sotong Goreng Tomyam, lupa pula saya nak sediakan pencuci mulutnya. Hari ni, kita cuba buat dadih strawberi pula untuk cuci mulut lepas berbuka puasa.

Dadih Strawberi

Best tak? Nampak macam sedap, kan? Apa lagi, dapatkan resepi di bawah ini: Continue reading Dadih Strawberi